Steranijs catering

Workshop brood en gebak

Regelmatig verzorgt Steranijs catering leuke eendaagse workshops. Tijdens de workshop brood en gebak ga je zelf aan de slag met het bakken van brood en gebak. Alles wat je op de dag hebt gemaakt gaat uiteraard mee naar huis, inclusief de recepten. Volg je liever een workshop uitsluitend gericht op patisserie, kijk dan eens bij onze workshops patisserie.

Heb je zin om onder het genot van een kop koffie of thee en een lekkere lunch bij ons een hele dag aan de slag te gaan, geef je dan op via onderstaand formulier. Het maximum aantal deelnemers per workshop is zes personen. Mocht je interesse hebben om met een grotere groep te komen laat het ons dan weten; dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Tijdens de workshop maakt je een heerlijk brood met noten en rozijnen, tartelettes, koekjes en als er genoeg tijd over is een Franse appeltaart.

Indien je allergisch bent voor bijvoorbeeld gluten, lactose of noten kun je ook contact met ons opnemen. Bij voldoende aanmeldingen proberen wij dan een aparte datum te vinden waarop je dan andere producten maakt, die deze allergenen niet bevatten.

NB: In de periode van 26 mei tot en met 3 juni 2019 is Steranijs catering niet beschikbaar.

Details

Start om 09:30 uur, einde rond 14:30 uur
Kosten: 55,00 euro inclusief btw.
Plaats: Van Alphenstraat 63G, Voorburg (net achter station Den Haag Laan van NOI)

Momenteel staan er nog geen nieuwe workshops brood en gebak gepland. In het tweede kwartaal van 2019 volgen weer nieuwe data. Maar mocht je nu al je interesse kenbaar willen maken vul dan vooral het formulier in.

1. Personen

2. Datum

3. Reserveren